Fotoreis Noorwegen voor Noorderlicht, Okra’s, Bultruggen, Zeearenden, papegaaiduikers, Jan van Genten.

Wij zijn druk bezig met onze nieuwe fotoreis naar Noorwegen in februari. We zullen hier vooralsnog twee keer per jaar naar toe gaan. Eenmaal in februari en eenmaal in mei.

Februari:
In deze periode zullen we ons overdag richten op het fotograferen van bultruggen en orka’s. Dit zullen we vanuit de grote zodiak doen zodat je zeer laag over het water heen kan fotograferen. Een waanzinnige ervaring die je nooit meer zal vergeten!
’s Avonds zullen we ons op noorderlicht fotografie gaan richten. Maar om het effect van het noorderlicht echt te laten zien heb je een timelabs opname nodig. Klinkt moeilijk maar stelt niet zo heel veel voor hoor!
Het noorderlicht is het beste te omschrijven als een ballet van lichtgevende mist. Er is werkelijk niets maar dan ook niets dat zo bijzonder is als dit natuurfenomeen!

Mei:
Tijdens deze reis zullen we ons gaan richten op het fotograferen van orka’s, papegaaiduikers, jan van genten en zeearenden. En natuurlijk ook de waanzinnig mooie Noorse fjorden!
Het bijzondere aan deze reis is dat het in mei in Noorwegen 24 uur licht is. Je hebt dus heel vaak bijzonder mooi licht, perfect voor landschapsfotografie, maar een orka met een zacht strijklichtje zal ik ook niet erg vinden.

 
Ben je in een van deze reizen ge√Įnteresseerd!? Vul dan hier onder je gegevens in? Dit verplicht je tot niets! Je krijgt alleen zodra alles over deze reis duidelijk is de eerste keuze om te reserveren.
 

Mocht je vragen hebben dan mag je me ten aller tijden een belletje geven! Of stuur me een Whatsapp berichtje? 06-26588562

* Verplichte velden