In het gastenboek schrijven? klik hier!
(64)
1 2 3 4 5 6 7
>
(64) Gerrit Boerdam
Sat, 28 May 2016 19:30:00 +0000

Vandaag zaterdag 28 mei een lezing en workshop(schuilhut fotografie) van Marco ,op de fotofair , bijgewoond , samen met mijn zoontje(8jaar) hij vond het geweldig heeft het er steeds over hoe Marco alles uitlegt , zelfs hij begreep het , gewoonweg fantastisch , heb zelf ook enorm genoten, hoe Marco met passie zijn enthousiasme overbrengt op een groep mensen , echt een aanrader !
Marco Bedankt voor je inspirerende uitleg , tot ziens!

(63) Bert Assié
Tue, 12 April 2016 20:24:44 +0000

De Fotoclub op Tholen heeft, in samenwerking met Fixed Focus uit Bergen op Zoom en de Brabantse Wal uit Steenbergen, op 11 april 2016 in de Vossenkuil in Oud-Vossemeer een avond georganiseerd, waarop Marco een lezing heeft gehouden over natuurfotografie. De manier waarop hij zijn eigen prachtige werk toelicht, tips geeft en vragen beantwoordt is geweldig. De gedrevenheid is zo mogelijk nog groter. Echt een aanrader voor elke (amateur) fotoclub.
Wij zullen in de toekomst zeker nog een keer van zijn boeiende verhalen gaan genieten.

Namens het bestuur van F.o.Tho,
Bert Assié

(62) Erik van Dort
Mon, 4 April 2016 18:40:36 +0000

Op vrijdag 2 april met Marco en 7 anderen verzamelen in de jachthaven van Werkendam. Oops wat brengen al die ervaren natuurfotografen een indrukwekkend arsenaal aan lenzen en ander materiaal me?!. Natuurfotografie is voor mij maar een van de vele onderwerpen die ik vastleg. Ga ik het redden met mijn simpele 300mm lens? Marco helpt mij al snel: "hier probeer deze mooie Signa 150-600mm maar eens even uit". Het wordt een geweldige dag, waarbij het niet uitmaakt hoeveel natuurfoto's je eerder schoot, Marco helpt iedereen met tips en beantwoord de vragen met evenveel enthousiasme. Wars van moeilijk doen, legt hij alles in heldere taal uit. Biesbosch is zijn thuis en dat merk je als hij alle goede plekjes voor ons opsnort en de boot precies zo manoeuvreert zodat iedereen zijn plaatjes kan schieten. Zo'n 12 uur met elkaar bezig om mooie platen te schieten. Prachtige dag en dan thuis de mooiste foto's uit de 700 shots gaan zoeken. Blij met de resultaten. Van harte aanbevolen!

(61) Kees van Willigen
Sun, 21 February 2016 12:02:15 +0000

Voor de eerste kees met marco naar het Bayerische Wald geweest in de winter(21-1 t/m 26-1-2016).Het was echt een hele mooie tijd het was een hele mooie locatie en een hele leuke groep.Marco houd alles in de gaten hoe je fotografeert en zo nodig uit legt hoe je het moet doen.Naast veel fotograferen hebben we ook heel veel gelachen en heel veel gegeten(heel veel grote snitzels)
Ik heb een prachtige tijd gehad en met mooie foto's thuis gekomen dit is voor herhaling vatbaar.
En we hadden een hele leuke groep dat we met zijn alle afgesproken hebben om een weekendje texel te doen.
Marco bedank en zeker tot de volgende keer.

Groetjes
Kees


(60) Olaf Kramer
Sat, 13 February 2016 18:39:56 +0000

Gister een fantastische leerzame en bovenal ook gezellige dag gehad met Marco in de Biesbosch! Erg fijn om met met zijn platbodem met andere fotografie en natuurliefhebbers een dag op de mooiste plekken te komen van dit prachtige gebied. Voor mij was het daadwerkelijk zien overvliegen van de zeearend en het zien van het nest al een hoogtepunt op zich. Dat wij daarvoor ook nog getrakteerd werden op overzwemmende ree√ęn voor onze boot was echt een geweldige belevenis. Al had ik geen foto geschoten dan was het nog goed! Marco deelt op een prettige manier zijn kennis van het gebied en de dieren, zijn visie op hoe de dieren het best te fotograferen en op de toe te passen camera instellingen. Hij zorgt voor een ongedwongen gezellige sfeer aan boord en bakt ook nog een lekkere pannenkoek bij de lunch. Ik heb genoten en kom graag terug voor de Biesbosch in de zomer en andere workshops. Dank voor de fijne dag!
Olaf kramer


(59) Hugh Maaskant
Wed, 10 February 2016 11:17:35 +0000

Voor de eerste, maar niet laatste, keer mee met een workshop van Marco; deze was in het Bayerische Wald in de winter. We hebben een pracht tijd gehad, leuke groep, prachtige locatie en naast serieus fotograferen ook veel gelachen (en te veel gegeten ;-). Marco zorgt actief voor een geweldige sfeer en groepsdynamiek: iedereen helpt iedereen waar dat nodig is, heel mooi om mee te maken. Wat fotograferen betreft houdt hij alles in de gaten: de omgeving en de deelnemers. Zolang het goed gaat laat hij je lekker werken, maar als het nodig is grijpt hij in en helpt je verder en natuurlijk kan je altijd wat vragen. Heb zelf twee verschillende 150-600 mm lenzen van Marco mogen lenen (kwam niet verder dan 400mm) en dat was ook heel leerzaam. Ik had een uitstekende tijd met prima herinneringen en heb er ook nog eens veel goede fotos aan overgehouden. Overigens gaan we als hele groep ook nog een keer naar Texel, dat zegt ook wel wat. Kortom: een aanrader!

(58) Fred
Thu, 28 January 2016 17:07:48 +0000

Net terug uit het Bayrische Wald. Ik heb een geweldige tijd gehad.
Ik had geluk in een fantastische groep te komen, zet daarnaast het enthousiasme en de humor van Marco en Karin en je hebt de garantie op een super tijd.
Samen dokteren ze uit hoe de kans het grootst wordt dat je ook inderdaad het wild spot. Zo gaan ze geregeld uit elkaar om te checken wat de beste locatie is op dat moment.
Is het moment daar, dan zorgt Marco er wel op een aanstekelijke, vrolijke manier voor, dat je ook nog eens geweldige foto's kan maken.
Ondanks het feit dat je met meerdere mensen bent, is er genoeg ruimte en tijd voor aandacht voor persoonlijke aandacht.

Jongens, nogmaals bedankt voor een fantastische trip.

auf wiederschnitzel
Fred

(57) Rik Scholten
Thu, 28 January 2016 11:36:06 +0000

Deze week met Marco meegeweest naar het Bayerischer wald.
Super tijd gehad mooie foto's kunnen maken en weer veel geleerd.
Maar net zo belangrijk het was reuze gezellig en hebben veel gelachen!
Ik zou het iedereen aanraden want Marco brengt je naar plekken die je zelf nooit zult vinden.
Heb mooie dierenfoto's kunnen maken maar ook van prachtige landschappen.

Hele groep gaat met Marco mee naar Texel. Zegt genoeg toch!

Vriendelijke groet,

Rik Scholten


(56) Anke
Thu, 28 January 2016 11:09:52 +0000

Met Marco mee geweest naar een workshop in het Bayerische Woud. Van te voren was ik terughoudend: koud, sneeuw, samen met andere mensen maar het was allemaal geen probleem! Ik heb genoten! Lynx, wolven, beer en visotters in de sneeuw gefotografeerd. Nooit gedacht dat je zulke mooie foto's kon maken. Het was ook erg gezellig met de hele groep. Marco zorgt ervoor dat iedereen een goede tijd heeft en meer leert over natuurfotografie.

veel groetjes,

Anke

(55) Joyce
Thu, 28 January 2016 09:42:11 +0000

Voor de derde keer mee geweest met Marco naar het Bayerischer Wald. Samen met een leuke enthousiaste groep 4 dagen dieren en landschappen fotograferen.

Doordat Marco de dieren kan "lezen" weet hij precies wanneer ze wat gaan doen. Op die manier kun je op het juiste moment je foto's maken.

Als je eens iets wilt vragen en Marco is druk bezig om uitleg te geven aan iemand anders dan is er altijd zijn assistente Karin nog. Zij kan je ook alles uitleggen.

Kortom wil je gezelligheid, veel leren en op mooie plekjes komen ga dan eens een workshop bij Marco doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha